Тем: 25
Приєднався(лась): Feb 2024
11-09-2025, 20:56
(Цей пост був останній раз змінений: 11-09-2025, 21:01 користувачем(ем) Михайло Захарець.)
Вітаю!
Пропоную оновлену класифікацію різновидів гуртів 1 гривні 2001 року зі зміненим підходом для точного визначення, а саме їх підвидів !
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Тем: 62
Приєднався(лась): Dec 2023
20-09-2025, 22:21
(Цей пост був останній раз змінений: 20-09-2025, 22:22 користувачем(ем) andru33.)
Вітаю!
Гарна тема для досліджень. Колись пробував з ними розбиратися. Але так і відкладено все у довгу шухляду, років 15-ть тому. Відклав десь до сотні монет. За нагоди, перегляну згідно Ваших позначень.
Стосовно самих позначень гурта. Позначення в дужках не сприймаються: 1(1.1), 1(1.2), 1(2.1)... Можливо, краще позначити через крапку: 1.11, 1.12, 1.21... Але це моя думка.
Вітаю. Можна і Ваш варіант. Але дужки як власне виділення того, що це підвид.
Ваш варіант мені подобається. Побачимо.
З повагою.
Тем: 62
Приєднався(лась): Dec 2023
Трохи щось переглянув.
Можливо, що буде ще один підвид гурта 1. А саме: слова "ОДНА" та "ГРИВНЯ" - дуже товсті (наближено, як на 1(1.1)), цифри дати товсті (трохи тонші ніж на 1.(1.1)).
Ще на 2(1.3*) три варіанти по величині отворів в "Д" і "А" та висоті отворів у "В". Плюс цифра "1" з коротким хвостиком.
(04-10-2025, 21:52)andru33 Написав(ла): Трохи щось переглянув.
Можливо, що буде ще один підвид гурта 1. А саме: слова "ОДНА" та "ГРИВНЯ" - дуже товсті (наближено, як на 1(1.1)), цифри дати товсті (трохи тонші ніж на 1.(1.1)).
Ще на 2(1.3*) три варіанти по величині отворів в "Д" і "А" та висоті отворів у "В". Плюс цифра "1" з коротким хвостиком. Можливо, що буде ще один підвид гурта 1. А саме: слова "ОДНА" та "ГРИВНЯ" - дуже товсті (наближено, як на 1(1.1)), цифри дати товсті (трохи тонші ніж на 1.(1.1)). - це цікаво, якщо можна, зробіть фото
Ще на 2(1.3*) три варіанти по величині отворів в "Д" і "А" та висоті отворів у "В". Плюс цифра "1" з коротким хвостиком. - я не розглядав варіанти по формі літер, їх там може бути безліч + в різних комбінаціях між собою. Не хочу в це влазити, не бачу сенсу, через дуже велике різноманіття поєднань.
До того ж, я розповідав про те, чому не дуже логічно орієнтуватись по формі напису у відео. Якщо Ви не бачили, додаю посилання :
https://youtu.be/t83qF7CylIg?si=r5RqP3YszA5EFgL-
новий підвид - 2АД2(3.2) (Иракли Метревели)
Даю оновлення, додано новий підвид у 1АД1, дякую andru33 за проявлену ініціативу
1.1 - слово "ОДНА" та слово "ГРИВНЯ" та цифри дати однакової ширини, дуже товсті
1.2 - слово "ОДНА" дуже товсте, слово "ГРИВНЯ" товсте, цифри дати – середні
(незначна відмінність у формі шрифту)
1.3 - слово "ОДНА" дуже товсте, слово "ГРИВНЯ" тонке, цифри дати - тонкі
|