13-01-2025, 11:56
(12-01-2025, 22:28)OstupBurtik Написав(ла): Вітаю!До речі, що означають букви "R" в ціні? Я так розумію, декілька екземплярів відомо?
Робота колосальна!
До речі, що означають букви "R" в ціні? Я так розумію, декілька екземплярів відомо?
Ось деякі незначні помилки (орфографічні і так далі), які я зміг найти:
1. Ст. 2 "без потертостей, тому, що" ставиться кома перед "що", але якщо "тому що", то кому ставити не потрібно.
...................
Ціна не складена, так як відомо 1 чи 2 екземпляри
Риски біля зображень - я не знаю чому вони є, і як їх виправити, це не така страшна біда
24. Ст. 81 "ягоди в 8,7, 3" відсутній пробіл (можливо, краще слово "зминання" замість "зім'яття"?)
це одне і те саме, кому як подобається
Ст. 186 можна додати в примітку до 3(1)ВАг — "існує варіант в немагнітній сталі, покритій латунню".
не вважаю це за потрібне, це каталог браків обігових, не пробних монет
"Моя думка щодо 5 копійок 2014 1.11(1)ВГд:
Ідеально круглої викришки в природі бути не може взагалі. Вона ще й не виступає із "хаотичним" рельєфом, просто гарна крапка.
Щодо 2.2(1)ААд:
Подивіться уважно на подряпини, і на колоски, подряпини просто не заділи їх. Схоже і в 10 копійках 3.2(2), але там зерна більш постраждали." що Ви цим хочете сказати? пишіть прямо
Пропоную різновиди, які написані знизу опису браків в "Відомі різновиди" позначати різними кольорами в залежності від рідкості/ціни монети. Так просто буде простіше.
Вважаю це зайвим, в таблиці є ціни
З повагою, Михайло
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)