Тем: 1
Приєднався(лась): Dec 2025
Вітаю! В одному з цінників бачив інформацію про наявність в обіговому наборі 2008 року різновиду жетону. Ще і був вказаний тираж 50 шт. Чи відповідає це дійсності. Дякую за відповідь.
Тем: 54
Приєднався(лась): Dec 2023
Ні, Вас ввели в оману....
"Ніщо не дається нам так дорого і не цінується так дешево, як любов до Батьківщини!"
(29-12-2025, 21:45)storm Написав(ла): (29-12-2025, 10:00)monch_2011 Написав(ла): Ні, Вас ввели в оману....
В чому омана, відсутній різновид?
Жетон існує з щуром. Різновида набора з другим жетоном не існує, це самостіна заміна жетона для продажу
"Ніщо не дається нам так дорого і не цінується так дешево, як любов до Батьківщини!"
Стосовно жетона, можу сказати що точно не 50 шт таких наборів. Думаю більше. Но жетон сам по собі зустрічається доволі рідше. Яке точне відношення на мою думку ніхто не даст точной відповіді, тому і попит на любітеля різновидів. Я раніше продавав на Віоліті обидва варианта жетонів в коробках за 3К, покупцеві потім скинув за 2,6К. Статістіки по цим жетонам не зустрічав. Цікаво би діснатись реальний тираж обох жетонів. Но це думаю залишиться секретом. З пов.